© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM FEN LİSESİNE KAVUŞUYOR

Son dönemde eğitim ve öğretimde büyük bir aşama kaydeden ilçemize Fen Lisesi heyecanı sardı.

Acıpayam Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından yapılan girişimler sonucunda adım adım Fen Lisesinin açılmasında sona yaklaşılıyor. Acıpayam’ın özlem duyduğu ve büyük beklenti içinde olduğu Fen Lisesinin açılması konusunda son aşamalara geldiği bildirildi. Fen Lisesi için önümüzdeki günlerde protokolün imzalanacak olması ilçemiz halkında da büyük heyecan yarattı. Ayrıca, Acıpayam Belediyemiz yurt konusunda tahaddüt verdi. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, ilçemiz eğitim öğretim konusunda her geçen gün büyük bir mesafe kaydediyor. Acıpayam'da bir Fen Lisesinin açılması konusunda girişimlerimizin sonucunu almak üzereyiz. Gerek öğrenci kalitesi, gerekse öğrenci sayısı bakımından Fen Lisesi’nin büyük bir avantaj olacağını ifade eden Şevkan, Fen Lisemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum " dedi. Fen Lisemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Denizli Milletvekillerimiz, Bakanlarımız, Milli Eğitim Bakanımız , önceki Kaymakamımız Uğur Kalkar, şu anki Kaymakamımız Karahan Daştan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Talat Tokyay'a ve AK Parti İlçe Başkanlığımıza teşekkür ediyorum " dedi. Acıpayam’da kurulduğu günden bu yana binlerce mezun veren Acıpayam Lisesi önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren Fen Lisesi olarak eğitim verecek.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER