© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM MESLEK YÜKSEK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Acıpayam Meslek Yüksekokulu iki yıllık eğitimini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni Yüksekokul konferans salonunda yapıldı.

 12 öğrencinin mezun olduğu törene PAÜ. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI, PAÜ. Dekanı Fatih KARAOSMANOĞLU, Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Turgut TOK, Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Emniyet Müdürü Nusret ERTOP, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, öğretim  görevlileri,daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende mezun olan öğrenciler adına konuşmayı Dilruba AKSÜNGER yaptı.

Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgut TOK, ‘’Bu yıl ilk mezunlarımızı vermenin sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimiz yaptıklarıyla takdirimizi kazandılar. Bundan sonraki hayatlarında sonsuz başarılar diliyorum’’ dedi.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, ‘’İlk göz ağrılarımızı yuvadan uçuyoruz. Değerli anne ve babalar bizler evlerimizde uyurken yüreğimizin bir kenarında sizin çocuklarınız vardı.

Bu çocuklarımız bizlere emanetti. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Yüksek Okulumuz da akıl ve bilim rehberliği öne çıkmıştır. İlk göz ağrılarımız olan 12 genç öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

 Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, ‘’ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu bu yıl ilk mezunlarını veriyor. Daha dün gibi hatırlamaktayım ki öğrencilerimiz yeni gelmişlerdi. Şimdi de mezun oluyorlar. Mezun olan tüm öğrencilerimize nice başarılı yıllar geçirmelerini diliyorum.’’ dedi.






İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER