© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM SPOR ALANINDA İSMİNİ DUYURMAYA DEVAM EDİYOR

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 100.yıl hentbol turnuvasında Acıpayam adını yazdırdı.

 Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 100.yıl hentbol turnuvasında Acıpayam adını yazdırdı.

YILDIZ ERKEKLER
-Acıpayam Belediye Spor 1.
-Acıpayam Halk Eğitimi Gençlik ve Spor 2.

GENÇ ERKEKLER
-Acıpayam Halk Eğitimi Gençlik ve Spor 1.
-Acıpayam Belediye Spor 3. Olmuştur.

Kazanılan kupayı Antrenör Ayhan Koç ve emekli öğretmen Yakar Daştan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a getirdi.Sporcularımızı başarılarından dolayı kutlarız.

 

Acıpayam Belediyesporumuz U-14 Futbol takımı Denizli Şampiyonluğu elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştır.

U-14 Futbol takımımız Teknik direktörü Dündar Gürsoy ve yöneticimiz Cengiz Kural Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan'ı kazanılan şampiyonluk kupası ile birlikte ziyaret etti.

Şampiyon olan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Buldan’da zorlu şartları yangına müdahaleyi güçleştiriyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangınının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar devam ediyor.

TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi

Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.

Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"

Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.

Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alevlerin arasında kalan mahallede soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti

Denizli'de 5 gündür süren yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Bölmekaya Mahallesi'ne kadar ulaştı ve çevrede tahliyeler yapıldı. Yoğun müdahaleler sonucunda yangın gece saatlerinde mahalle çevresinde kontrol altına alınırken, evlerde hasar oluşmadı.

Alevlerin yaklaştığı Buldan'da hastane tahliye edildi

- Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınında mahallelerde ve hastanelerde tahliye çalışmaları devam ediyor.

TÜM HABERLER