© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM SİNEK VE HAŞERESİZ YAZ MEVSİMİNE HAZIRLANIYOR

Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte rahat bir yaz mevsimi geçirebilmek adına ilaçlama faliyetlerine 56 mahallede aralıksız devam ediyor.

 Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte rahat bir yaz mevsimi geçirebilmek adına ilaçlama faliyetlerine 56 mahallede aralıksız devam ediyor.
 
Acıpayam  Belediyesi ekiplerince yılın her mevsimi sürdürülen ilaçlama çalışmaları, havaların ısınması ve halkın dış mekanları kullanımının artması nedeniyle yoğunlaştı. Sağlık  İşleri Müdürlüğü ekipleri karasinek, sivrisinek gibi haşerelerin ortaya çıkmasıyla birlikte ilaçlama çalışmalarını artırdı.
 
Yaz aylarında ciddi rahatsızlık veren sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama şehrin dört bir noktasındaki cadde ve sokaklarda devam ederken, özellikle logar kapakları ve çöp konteynerlerinde de etkin bir mücadele çalışması yapılıyor.
 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER