© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA 19 MAYIS KUTLAMALARI

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam’da da kutlandı.

 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam’da da kutlandı.
Acıpayam İlçe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen  bayram kutlamalarına Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Garnizon Komutan Yüzbaşı İsmail Güdül, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Ömer Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Kasım Aydın Özdemir, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kutlamada öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları ekibi yöresel oyunlar sundu, penaltı atışları yapıldı ve güreş müsabakası sunuldu.

Daha sonra, 5 ay boyunca süren 10 branşta 35 okulu ve 2250 öğrencinin katıldığı yarışmalarda dereceye giren 775 öğrenciye madalya, 83 öğrenciye kupaları verildi.

Ödüllerin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilmesiyle tören sona erdi.

Acıpayam Belediyesi tarafından 19 Mayıs konulu şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Hulusi Şevkan verdi.

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER