© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetimizin 91. yılı tüm Türkiye ile birlikte Acıpayam'da da coşku ile kutlandı.

Türkiye Cumhuriyetinin 91. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam da da çoşkuyla kutlandı.Kaymakamlık makamında Acıpayam kaymakamı Uğur Kalkar'ın kutlamaları kabul etmesinin ardından şehir stadyumunda ilçede bulunan okulların öğrencilerinin ve bir çok vatandaşla birlikte çoşku ve sevinçle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarına Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar,belediye başkanı Dr.Hulusi Şevkan,garnizon komutanı J.Kd.Yüzbaşı İsmail Güdül,İlçe emniyet müdürü Mehmet Yaşar Şimşek daire kurum amir ve müdürleri katıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Acıpayam kaymakamı Uğur kalkar yaptı.Kaymakam konuşmasında '91 yıl önce bu gün Büyük Atatürk Cumhuriyeti kurdu.Hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. dileklerinde bulundu.Öğrencilerin halk oyunları gösterisinin ardından şiirler okundu.Daha sonra kortejin protokolü selamlamasının ardından tören sona erdi.






İlginizi Çekebilir

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

TÜM HABERLER