© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA KERMES

Muhtaç öğrenciler yararına düzenlenen kermes yoğun katılımla açıldı.

Acıpayam'da faaliyet gösteren Yeni İklim Hanımlar Derneği tarafından muhtaç öğrenciler yararına düzenlenen gıda, giyim ve çeyiz kermesinin açılışını  Kaymakam Sayın Uğur KALKAR yaptı. Açılışa Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR ve eşi Sayın Zeliha KALKAR, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Siyasi parti Temsilcileri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Dernek ve Oda Başkanları, Daire ve Kurum Amirleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kermes bir hafta boyunca açık kalacak. 
Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Uğur KALKAR ; ''Muhtaç durumda olan öğrencilerin eğitimlerini sürdürmelerine destek amaçlı olarak düzenlenen bu kermeste emeği geçen herkesi ve Yeni İklim Hanımlar Derneği'ni kutluyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum.'' dedi.


İlginizi Çekebilir

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

Denizli'nin gizli cenneti Çınaraltı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Denizli'ye 10 kilometre mesafede doğal şelalesi, asırlık taş değirmeni ve bin yıllık astım mağazasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Çınaraltı Restoran, organik ve yöresel lezzetleriyle doğayla iç içe lezzet şöleni sunuyor.

TÜM HABERLER