© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA OTOPARK UYGULAMASI BAŞLADI

Acıpayam Beledyesi ilçe merkezinde yaşanan yoğunluk nedeni ile yaşanan çift sıra parkların önüne geçmek ve trafik akışının rahatlaması için ücretli otopark uygulamasına geçti..

Cadde üzerinde yaşanan yoğunluğun özellikle ambulans ve itfaiye araçlarının geçişine engel olması dışında trafiğin çoğu kez tıkanma noktasına gelmesi nedeniyle Belediye tarafından alınan karar doğrultusunda ücretli otopark uygulaması başlatıldı.

 

Buna göre cadde üzerine park eden araçlardan ilk 15 dakikası ücretsiz olmak üzere 30–60 dakika arası 1 TL, 60 dakika üzerinde ise katlamalı olarak ücret alınacak.

 

ÜCRETLİ OTOPARK UYGALANACAK BÖLGELER:

 

Eski Hastane Caddesinin Eczaneler ve İş Bankası önü Cadde boyu tek sıra.

 

Atatürk Bulvarı. Köprübaşı Kavşağından Cumhuriyet Meydanına kadar her iki yönde yol kenarı tek sıra.

 

Cumhuriyet Meydanı ve Salih Tanyeri Parkı önü tek sıra.

 

Çarşı Camii Caddesi, Çiftlik Caddesi yönünde tek sıra.

 

Aşağı Çarşı Camii Caddesi, Çiftlik Caddesi, Eski Hastane Caddesi yönünde sağ taraf tek sıra.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER