© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARA VEDA YEMEĞİ

Acıpayam Adliyesi’nde görev yapan ve tayinleri çıkan hâkim ve savcılar için veda yemeği verildi.

 Acıpayam Adliyesi’nde görev yapan ve tayinleri çıkan hâkim ve savcılar için veda yemeği verildi.
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile tayinleri çıkan Acıpayam Adliyesi’nde görevli  hâkim Emrah Urfalı ve savcı Halil Yücel onuruna verilen veda yemeği  Saray Restoran’ta gerçekleşti.

 

Veda yemeğine, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı  Yüzbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Cumhuriyet Savcısı Burak Olgun, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, Denizli Barosu Acıpayam temsilcisi Avukat Cengiz Hüsünbeyi, hakim ve savcılar, adliye çalışanları, daire ve kurum amirleri katıldı.

 Hâkim Emrah Urfalı ve Savcı Halil Yücel, Acıpayam’da  görev yapmanın mutluluğu ile ayrıldıklarını ve Acıpayam’ı  ikinci memleketleri olarak kabul ettiklerini, Acıpayam  halkına en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yaptıklarına inandıklarını dile getirdi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, İlçemizde görev yapan savcı ve hâkimimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, atandıkları yeni görevlerinde başarılar diledi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ‘’Savcımız Halil Yücel ve hâkimimiz Emrah Urfalı beyefendilere ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Acıpayam’a yolunuz ne zaman düşerse bir sıcak içecek insanların olduğunu unutmamanız dileklerimle yolunuz açık olsun’’ dedi.

 Acıpayam Cumhuriyet Savcısı Burak Olgun, ''Her iki arkadaşımız ile birlikte çalışmak gurur vericiydi. Kararname gereği buradan ayrılıyorlar. Acıpayam'da başarılı bir şekilde yaptıkları görevlerini yeni yerlerinde de yapacaklarına inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum'' dedi. 

 

Denizli Barosu Acıpayam temsilcisi Avukat Cengiz Hüsünbeyi, '' Her iki kardeşimizle avukatlar olarak uyum içerisinde çalıştıklarını, her zaman birbirlerine yardımcı oldukları ifade ederek , yeni görev yapacakları yerlerde kendilerine başarılar diliyorum '' dedi.

Program, tayinleri çıkan Hâkim Emrah Urfalı ve Savcı Halil Yücel'e  plaket ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER