© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA İNŞAATLAR MERCEK ALTINDA

Acıpayam Belediyesi Zabıta ekipleri bölgede yapımı devam eden inşaatları denetleyerek, alınması gereken güvenlik önlemlerinin takibini yaptı.

 Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçe genelinde bulunan inşaatların çevre güvenlik önlemleri alınması, inşaat malzemelerinin yaya geçişlerini engellememesi açısından yol üzerinde bırakılmaması için denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade etti.
Başkan Şevkan,  ‘’ Bölgemizde inşaat sektörünün gelişmesi bizi mutlu ediyor fakat ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın da güvenliğini ve huzurunu çok önemsiyorum " dedi.

Gerekli tedbirlerin alınmadığı inşaatlara uyarı cezası verildiğini de ifade eden Şevkan, uyarıyı dikkate almayan firmalara kabahatler kanununa göre ceza uygulanacağını da belirtmek isterim.

Zabıta ekiplerimiz bütün güvenlik önlemleri alınmış inşaatlara da giderek firma sahiplerine teşekkürlerimizi iletmektedir.

Amacımız her yönüyle ilçemizde vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu yaşamasıdır" dedi.


 

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER