© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'I GURURLANDIRDI

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Güngör, Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar’ın onursal editörlüğünü yaptığı Medical Science and Discovery isimli uluslararası hakemli bilimsel araştırma dergisine editör olarak seçildi.

Acıpayam Olukbaşı mahallesinden doğup büyüyen,tıp dünyasında başarılı çalışmalara imza atan Adnan Menderes Üniversitesi  Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Güngör, Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar’ın onursal editörlüğünü yaptığı, ekibinde Prof. Dr. Aziz Sancar’la çalışmış ve çalışan birçok ismin de yer aldığı Medical Science and Discovery isimli uluslararası hakemli bilimsel araştırma dergisine ‘Dahili Bilimler Bölüm Editörü (Section Editor) olarak seçildi.

Doç. Dr. Hasan Güngör ayrıca derginin baş editörü tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde İzmir’de gerçekleşecek ve Prof. Dr. Aziz Sancar’ın da katılacağı programa davet edildi.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İlginizi Çekebilir

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

TÜM HABERLER