AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den Musul açıklaması
ACIPAYAMAK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Musul bizim kaderimizdir. Musul’u DAEŞ teröründen arındırmak, Irak Ordusundaki Şia’ların intikamcı tavrı ile mümkün olmaz. Mezhep çatışması terör ateşini daha da körükler" dedi.
"Mezhep çatışması terör ateşini körükler"
Milletvekili Şahin Tin, "Musul’u DAEŞ teröründen arındırmak, Irak Ordusundaki Şia’ların intikamcı tavrı ile mümkün olmaz. Çünkü onların intikamı DAEŞ terörü bahanesiyle bölgede yaşayan sünni gruplara yönelikte olacaktır. Yaşanan bu gelişmeler gösteriyor ki bölgede mezhep çatışması kapıda duruyor. Türkiye olarak bölgede bir mezhep çatışması yaşanmasının önüne geçilmesi için bölgedeki varlığımız Müslümanlar için bir teminat olacaktır. Çünkü olası bir mezhep çatışması terör ateşini daha da büyütür ve mazlum insanların yine büyük acılar yaşamasını sağlar. Bölgede kendi stratejik amaçları için terör örgütlerine siyasi ve askeri destek veren ülkeler maalesef terörle mücadele konusunda yine samimi bir davranış sergilemiyorlar. Ancak Türkiye bölgede yaşanan tüm gelişmelerin farkında bir tutum sergileyerek terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bilinmelidir ki, zulüm ebedi olamaz” ifadelerinde bulundu.
İlginizi Çekebilir
1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı
Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.
Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi
Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi
Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.
Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon sazan yavrusu bırakıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon 6 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.
Türk havlusu uçuşta
Türkiye'nin havlunun icadında ve üretimindeki tarihi rolünü dünyaya anlatmayı amaçlayan Turkish Towels, Türk Hava Yolları iş birliğiyle yeni bir global tanıtım kampanyasına imza attı.
Vali Coşkun, Acıpayam'da sera üreticileriyle bir araya geldi
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Acıpayam ilçesi Ucarı Mahallesi'nde bulunan seralarda domates ve biber hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi. Sera alanlarının artmakta olduğunu belirten Vali Coşkun, "İlimiz genelinde toplam 272 hektar sera alanı mevcuttur. Bu alanların; 77 hektarı jeotermal ısıtmalı modern seralardan, 195 hektarı ise örtü altı seralardan oluşmaktadır" dedi.