AK Parti Denizli İl Başkanlığında Görev Değişikliği
ACIPAYAMAK Parti Denizli İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda Halil Pekdemir ve Birtan Şahan’ın geçen hafta görevlerinden istifa etmesi sonucu il yürütme kurulunda değişikliğe gidildi.
AK Parti Denizli il Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, İl Başkanı Necip Filiz’in AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan bazı kişilerin görevlerinden ayrıldıklarını, yerlerine başka arkadaşlarının getirildiği belirtildi.
Yürütmedeki görevlerinden ayrılan bu arkadaşlarının Yönetim Kurulu üyeliklerinin devam ettiğini bildiren Filiz, göreve geldiklerinden bu yana teşkilatlarda bu davaya gönül vermiş kişilerle birlik ve beraberlik içinde hedefe yürüdüklerini söyledi.
İl Başkanı Filiz, "Biz siyaseti bir hizmet ve görev yarışı olarak kabul ediyoruz ve görüyoruz. Sorunları ve güzellikleri paylaşmak için çıkılan bu yolda, bu yoğun tempoda kimi zaman görev değişimi, teşkilat içinde bir kan değişikliği olması olasıdır. Önemli olan gök kubbede hoş seda bırakmaktır. Bu hizmeti bir bayrak yarışı olarak görmekteyiz. Bu görevleri bugüne kadar başarı ile yerine getiren arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra görevi teslim alan arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Yapılan açıklamada yeni Yürütme Kurulu şeklinde oluştuğu belirtildi.
"Siyasi Hukuki İşler: Yusuf İzzet Ayhan, Teşkilat İşleri: Halil Turan, Seçim İşleri: Mustafa Gürbüz, Tanıtım ve Medya İşleri: Cevdet Çiftçi, Sosyal İşler: Abdullah Şencan, Dış İlişkiler: Müberra Öznur, Yerel Yönetimler: Şamil Çınar, Ekonomi İşleri: Dilaver Yardım, Halkla İlişkiler: Ali Taşevli, İdari ve Mali İşler: Mustafa Küçüker, Ar-Ge: Yavuz Aki, İnsan Hakları: Ayşin Bozkurt, Çevre ve Şehircilik Başkanı: Bayram Ali Çoban, İl Sekreteri: İsmail Balaban."
İlginizi Çekebilir
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.