© Haber Acıpayam 2022

ALCI'DA İKİ DERE YOLU DÜZENLENDİ

Acıpayam Belediyesi tarafından Alcı mahallesinde bulunan Fettahlar deresi ve Hisar derelerine menfez ve büz yerleştirilerek ulaşım sağlandı.

 Acıpayam Belediyesi tarafından Alcı mahallesinde bulunan Fettahlar deresi ve Hisar derelerine menfez ve büz yerleştirilerek ulaşım sağlandı. Geniş bir alanda yerleşime sahip Alcı'da yağmur ve kar sularının dereleri bıçması sonucu bazı mahallelere ulaşımlarda sıkıntı yaşanıyordu. Acıpayam Belediyesi fen işleri ekipleri gelen ihbarları değerlendirerek yolu bozulan dere yataklarında çalışma başlattı. Alcı Fettahlar deresi üzeinde bulunan yolda iş makineleri ile çalışma başlatan ekipler; yola 1000 inch'lik 5 adet büz yerleştirerek yağmur ve kar sularına yön vererek, aynı sorunun yaşanmasını önlediler. 

Alcı mahallesinde bulunan Hisar deresi üzeinde bulunan yolda da ulaşımda büyük sıkıntılar yaşandığı ihbarını değerlendiren Acıpayam Belediyesi Ekipleri, dere üzerine 4 adet 1,5 metre genişliğinde ve 2 metre uzunluğundaki menfezlerden yerleştirerek sorunu ortadan kaldırdı. Hisar deresi üzerinden yaya ulaşımı bugüne kadar mahalle halkının kendi imkanları ile yaptıkları tahta köprüden sağlanıyordu. 























İlginizi Çekebilir

Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir

Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

TÜM HABERLER