© Haber Acıpayam 2022

ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN AŞURE HAYRI

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure hayrı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure hayrı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.  15 Temmuz Şehitleri anısına dağıtılan aşure ile birlikte mevlid-i şerif okundu. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Acıpayam İlçe Başklanı Nurhayat Şanlı, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesi Meclis
Üyeleri İdris Cengiz ve Harun Reşit Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam İlçe Başkanı Baki Tatar, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Okul Müdürü Zafer Akkuş, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 






İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER