© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Yeşilyuva Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallerde yapılan ve yapılacak hizmetleri inceleme gezilerine Yeşilyuva Mahallesi ile devam etti.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde  teknik incelemelerine devam ediyor.

Başkan Şevkan, Çarşamba sabahının ilk saatlerinde Belediye otobüsü ile teknik ekibini de yanına alarak Yeşilyuva mahallesinde incelemelerde bulundu.

Yeşilyuva mahallesinde ilk olarak mahalle kahvehanesinde çay sohbeti ve istişarelerle başlayan  Başkan  Şevkan ve teknik ekibi ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları devam eden Kapalı Pazaryeri  ile Belediye tarafından çalışmaların sonlarına yaklaşıldığı Yeşilyuva Atatürk İlkokulunda istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şevkan ve teknik ekibi, Belediye tarafından Harman Yeri olarak bilinen alanda devam eden park alanında da incelemelerde bulunarak çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

Yeşilyuva Osman Çemen Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şehit Şemsi Yılmaz Anaokulu ve Şehit Üsteğmen Ahmet Şevki Evin Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Şevkan, burada idare yetkililerden okulların eksikleri konusunda bilgi aldı.

Başkan Şevkan ve ekibi Yeşilyuva mahallesinin sokaklarını adım adım dolaşarak burada bulunan mahalle halkı ile de sohbet etti.

Mahalle halkının yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Başkan Şevkan ve ekibi,emekli öğretmen Bekir Caner’in evinin altında oluşturduğu kitaplığı ve maket müzesini ziyaret etti.

Başkan Şevkan ve ekibi, Özel Yeşilyuva Hacı Emine- Necati Yatağan Süleymaniye Ortaokul Erkek Talebe Yurdu, Yeşilyuva Sağlık Ocağı, Belediye tarafından ıslah ve çevre düzenlemesi yapılan Kuyruk Deresi, Yeşilyuva Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi ve Yeşilyuva-Kuyucak mahallelerini birbirine bağlayan yolda bulunan ormanlık alanda projesi devam eden ve aile yeri olarak planlanan alanda incelemelerde de bulundu.

 

Başkan Şevkan ve ekibinin 8 saatlik Yeşilyuva gezisine mahalle muhtarı Halil Nigari Sarı ve meclis üyesi Ömer Yalçındağ eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

TÜM HABERLER