© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam Belediyesi, ilçenin her mahallesine açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede bir pazaryeri de Yeşildere mahallesine yapılıyor.

Acıpayam Belediyesi vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için ilçenin her mahallesine açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda bir kapalı pazaryeri de şimdilerde Yeşildere Mahallesine yapılıyor.

 Acıpayam  Belediyesi vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için ilçenin her mahallesine açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda bir kapalı pazaryeri de şimdilerde Yeşildere Mahallesine  yapılıyor.

 

Çalışmalarında artık sona gelinen ve kısa bir süre içinde hizmete girecek olan  400  metrekarelik kapalı pazaryerini mahalle halkı dua, mevlit ve çeşitli sosyal etkinliklerde de kullanabilecek.

 

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  Yeşildere Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinde incelemelerde bulundu.

 

Başkan Şevkan, "Mahalle muhtarımız ve  mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda Yeşildere mahallemizde kapalı pazaryeri yapımını bitiriyoruz. İnşallah kısa süre içinde vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız. Şimdiden tüm mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.


İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER