© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam 'da Trafik Haftası kutlanıyor

Acıpayam'da 'Trafik Haftası'nda, kazalara dikkat çekmek, önlemlerin ve bireylerin kurallara duyarlılıklarının artırılması amacıyla etkinlikler düzenleniyor.

 Acıpayam'da 'Trafik Haftası'nda, kazalara dikkat çekmek, önlemlerin ve bireylerin kurallara duyarlılıklarının artırılması amacıyla etkinlikler düzenleniyor.

Acıpayam Kaymakamlığı,Acıpayam Belediyesi , İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği Trafik Haftası etkinliği Kaymakamlık binası önünde kortej yürüyüşü ile başladı.


Burada yapılan etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Yüksel Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Kortej yürüyüşünün ardından Acıpayam Hükümet Konağı Bahçesinde kurulan standları gezen protokol yetkilileri burada standlar hakkında bilgi aldı.


Günümüzde trafik kazalarının büyük çoğunluğunun trafik kurallarına uymamaktan kaynaklandığını belirten Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, kolluk kuvvetleri tarafından düzenli ve sürekli olarak trafik denetlemelerinin yapıldığını aktardı.


Trafik Haftası'nda trafik kurallarına uymanın önemini vatandaşlara aktarmak ve bu konuda bilinç oluşturmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlendiğimi belirten Şanlıer,''  Acıpayam Kaymakamlığımız Acıpayam Belediyemiz , İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımız ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğin toplumun dikkatini çekeceğini umut ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kazasız günler temenni ediyorum'dedi.

İlginizi Çekebilir

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

TÜM HABERLER