© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam’da gönülleri fethettiler

3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği, Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Çam ,Çamlık Özel Eğitim İş Okulu mezunları ve Acıpayam Engelliler Derneği, Acıpayam İlçesi'nde bir araya geldi.

 Acıpayam Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü kutlandı ve Acıpayam'ın doğal güzellikleri gezildi.
Acıpayam Belediyesi ev sahipliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği, Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul Aile Birliği  Başkanı Yeter Çam , Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Mezunları ve Acıpayam Engelliler Derneği, Acıpayam İlçesi'nde bir araya geldi.
 Etkinlikte ilk olarak Acıpayam Engelliler Derneği'nde hep birlikte kahvaltı yapıldı. Kahvaltının ardından Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak, yanında getirmiş olduğu hediyeleri çocuklara takdim etti.
Acıpayam Engelliler Derneği'ndeki etkinliğin ardından etkinliğe katılan davetliler, Acıpayam Dodurgalar Mağarasını gezdi.
Gezinin ardından Acıpayam Ucarı Gölparkına geçen davetliler, burada Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile bir araya gelerek sohbet etti.
Böyle bir etkinlikte bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak; "Başta Acıpayam Kaymakamımız Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar ve Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul aile Birliği Başkanı Yeter Çam'a çok teşekkür ediyorum. Dostlukler engel tanımaz sloganıyla bir araya geldiğimiz bu etkinlikte hem engelliler haftasını kutladık hem de güzel bir etkinliğe imza attık" dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

TÜM HABERLER