© Haber Acıpayam 2022

Alt yapısı biten Çardak-Gemiş'te üst yapı sevinci

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladıkları Çardak'ın Gemiş Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarını bitirdi. 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökülen mahallenin ara arterlerine 200 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

 "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladıkları Çardak'ın Gemiş Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarını bitirdi. 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökülen mahallenin ara arterlerine 200 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından alt yapısı tamamlanan Çardak İlçesinin Gemiş Mahallesi'nde bir süre önce kilit parke taşı ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Denizli Büyükşehir DESKİ'nin 50 bin metre içme suyu hattı, 34 bin metre kanalizasyon hattı ve 1 adet paket arıtma tesisi projesini hayata geçirdiği Gemiş Mahallesi'nin Atatürk ve Pınar Caddesi sıcak asfaltla buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 4 kilometrelik iki caddeye toplam 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökerken, mahallenin ara arterlerine ise 200 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

"Tek derdimiz var hizmet etmek"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz verdikleri gibi kent merkezinde ne varsa ilçelerde de aynısının olduğunu belirterek, alt yapısı tamamlanan Gemiş Mahallesinin sıcak asfalt ve kilit parke taşı ile buluşturduklarını söyledi. Vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmeyeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bizim tek derdimiz var hizmet etmek. Vatandaşlarımızın derdine derman olup, isteklerini en kısa sürede yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Çok şükür bugüne kadar çözülemez denilen birçok sorunu çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. Denizlimiz kazanmaya devam edecek" dedi. 

İlginizi Çekebilir

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

TÜM HABERLER