BAŞKAN İŞ BAŞINDA
ACIPAYAMAğaç sevgisi ile bilinen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN hastane caddesinde Amerikan Sığlası dikti.
Dikilen ağaçların peyzaj mimarlarına danışılarak çevreye ve iklimimizeuygun göze hitap eden ağaçlar olduğunu söyleyen ŞEVKAN; "Yol seviyesini düşürdük, ağaçlar için kuyular kazıp öyle diktik. Kazdığımız kuyularda 3 kat asfaltla karşılaştık. Eğer kuyular derin olmasaydı refüjlere eskiden dikilmiş ağaçlar gibi şimdi diktiğimiz ağaçlar cılız ve bodur kalacaktı. Eski refüjleri kaldırırken de 2 kat asfalt olduğunu görünce üzülmüştük. Asfalt, ağaç köklerinin kolay delip geçebileceği bir malzeme değil. Ağaçlar asfalt üzerine dikilince de cılız ve bodur kalır. Biz buranın ve tüm Acıpayam'ın rengarenk olmasını amaçlıyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.