© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN: “ENGELLERİ KALDIRIYORUZ“

Acıpayam Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Eski Toprak Mahsulleri Ofisi yanındaki parka yaptırılan Engelliler derneği binası inşaat çalışmaları devam ediyor.

 İnşaatı devam eden parkta engelli vatandaşlar için her şey düşünülmüş durumda. Peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılarak engelli vatandaşların  rahatça vakit geçirebilecekleri park yakın bir zamanda hizmete sunulacak.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN:

"Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Denizli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle inşaatı devam eden engelliler parkını hep birlikte açacağız. O parkta hep beraber oturacağız çünkü bizim ayrımız gayrımız yok, siz değerli kardeşlerimiz bizi nerede görmek isterse nöbetteki er gibi orada hazır orda bulunacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir.

Acıpayam’da hiçbir engelli kardeşimin ulaşamayacağı bir yer kalmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelsiz bir parkla kendilerine ait mekanda engelsizce bir gün geçirmenin tadına varacaklar. Engelliler parkımızda onlardan biri. Engelliler parkının yapımında bizlere destek sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN ve ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray KOŞAR:

"Acıpayam da yeşeren hayallerimiz ve umutlarımız var. Acıpayam Engelliler Derneği artık daha halkla iç içe, aydınlık yüzleri ve umutları canlandırabileceği bir mekâna kavuşuyor. Acıpayam Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hulusi ŞEVKAN’ ın destek ve katkılarıyla engelli parkımızda hayata tutunma konusunda güzel günler geçireceğimiz güzel bir mekânın temelleri yükseliyor.

Artık engelliler Acıpayam’a geldiklerinde veya canları dışarıya çıkıp benim diyebilecekleri doğayla iç içe olan dernek merkezimiz de ve parkımızda sıcacık dertlerini paylaşabilecekleri güzel bir gün geçirebilecekleri mekâna kavuşmanın heyecanıyla kurulduğumuz günden bu yana bizi yalnız bırakmayan Acıpayam Halkına ve Sayın Belediye Başkanımıza engelliler adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Parkımızda sizlerle iç içe olarak duygu paydaşlığı yapmak istiyoruz’’  dedi.



İlginizi Çekebilir

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

TÜM HABERLER