© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, kapı kapı dolaşıp vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  kapı kapı dolaşıp vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor.
Acıpayam Belediyesi birim müdürleri ile ekipleriyle birlikte dolaşan Başkan Şevkan, takdir topluyor.

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çat kapı ziyaretlerle evlere misafir olan Başkan Şevkan,vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinliyor.

Ev ziyaretlerinde vatandaşın derdiyle hemhal olan Başkan Şevkan, kendisine iletilen talep ve sorunların çözümü için de ilgililere talimat veriyor.

Gencinden yaşlısına toplumun her kesimiyle bir araya gelen Başkan Şevkan, ilçe merkezinde Yukarı mahalle ziyaretinde bulundu.

Çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Şevkan ve beraberindekileri karşılarından gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Çat kapı ev ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Şevkan " Mahallelerimizde yaşlılarımıza misafir oluyoruz. Çat kapı ziyaretlerimiz devam ediyor. Yaşlılar evimizin bereketidir düsturuyla sık sık yaşlılarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. "dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER