© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN MUHTARLARLA BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 56 mahalle muhtarı ile ‘'Birlik, Beraberlik ve İstişare’’ Toplantısı'nda bir araya geldi.

HABERİ VİDEOSU ALTTADIR...

 Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 56 mahalle muhtarı ile ‘'Birlik, Beraberlik ve İstişare’’ Toplantısı'nda bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Acıpayam Belediyesi birim müdürleri katıldı.

30 Mart 2014 yerel yönetimler seçimlerinin üzerinden geçen bir yılın değerlendirildiği toplantıda yapılan hizmetler ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan işler masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Şevkan şunları kaydetti: “Muhtarlığının birinci yılı olan kardeşlerimize nice birinci yıllar, uzun süredir muhtarlık yapan kardeşlerimize de nice uzun yıllar diliyorum. Bu bir yıl bizim için bir hazırlık yılı oldu. Teknik ekibimizle birlikte mahallelerimizi adım adım, sokak sokak inceliyoruz. Bu gezilerimizde bizlere muhtarlarımız ve azaları eşlik ediyorlar. Vatandaşımız bilsin ki bizler omuz omuza çalışıyoruz. Halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı

Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

TÜM HABERLER