© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN VE MECLİS ÜYELERİNDEN AKALAN MAHALLESİNDE İNCELEME

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye Meclis Üyeleri Nursel Taş, İdris Cengiz, Mehmet Atilla ve teknik personeli ile birlikte Akalan mahallesinde incelemelerde bulundu.

 
Akalan mahallesinin Değirmendere Caddesi olarak adlandırılan bölgede incelemelerde bulunan Şevkan ve beraberindekiler burada yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 
Bu caddede yaşayan vatandaşların çilesi haline gelen, baraj yapım çalışmaları sırasında bozulan Değirmendere Caddesinin asfalt çalışmalarına yakın zaman içinde başlanacağı bildirildi.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarının yapılacağı alanda incelemeler yapan heyet, dere ıslah çalışmalarının yanında, burada bulunan vatandaşların özellikle mevlüt, düğün vb. sosyal etkinliklerde kullandıkları alanda peyzaj düzenleme çalışmaları yapılması için ortak karar alındı.
 
Asfalt çalışmaları başlamadan önce bu bölgede çevre düzenlemesinin bir an önce yapılması için Başkan Şevkan, teknik ekibine talimatını verdi. 





İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER