© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN AYDEM'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , ilçeye 2014 yılında yaptıkları yatırımlar nedeniyle AYDEM Genel Müdürü Mesut GÜZEL ve İl Müdürü İsmail Topkara’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan , ziyarette " İlçemizin modern ve güzel bir çehreye kavuşmasına yönelik Cumhuriyet caddesi ve Hastane çevresindeki çalışmalarımıza, AYDEM de havai elektrik hatlarını yer altına alarak, ayrıca ilçemiz cadde ve sokak aydınlatmalarını arttırarak katkıda bulunmuştur; dolayısıyla Genel Müdür Mesut Güzel ve İl Müdürü İsmail Topkara   nezninde tüm çalışma arkadaşlarına ilçemiz halkım adına teşekkür ediyorum’’dedi.


Ziyarette, AYDEM Genel Müdürü Mesut GÜZEL de, "2014 yaptığımız yatırımların Acıpayamlılar tarafından takdir edilmesinden ve ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz, bu arada son dönemde Acıpayam ilçemizin büyük bir atağa geçtiğini görüyor ve bu nedenle Başkan Şevkan’ı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyoruz" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER