BAŞKAN ŞEVKAN'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI
ACIPAYAMCumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yüzlerce kişinin katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Hulusi Şevkan, '' Çok değerli dostlar sizlerle zaten 2009'dan beri beraberiz.2014'ten beri daha da beraberiz. Bundan sonra çok daha fazla beraber olacağız.İnşallah önümüzdeki günlerde AK Parti ilçe başkanım ve MHP ilçe başkanımın ve meclis üyelerimizin de olduğu beraberce gönül gönüle verdiğimiz cumhur İttifakımızın mensuplarıyla zaten projelerimizi açıklayacağız.Seçim büromuzdaki gece gündüz her zaman her yerde birlikte olacağız.Ben sadece şunu istiyorum.İnşallah 30 gün boyunca kapı kapı, ev ev, cadde cadde ayaklarımız şişene kadar dolaşacağız.
İlginizi Çekebilir
Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı
Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı
Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.
Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti
Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi
Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor
Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.
Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı
Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.