© Haber Acıpayam 2022

BELEDİYE’DEN ENGELLİLERE YOL HİZMETİ

Tüm mahallelerde altyapı, yol ve sosyal yardım alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdüren Acıpayam Belediyesi, mahallelerde engelli vatandaşlarında isteklerini anında yerine getirmeye devam ediyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü yine örnek bir çalışmaya imza attı.

Darıveren mahallesinde yaşayan Huri Ersoy adlı vatandaşın evine ulaşımda sıkıntı yaşadığını tespit eden Fen İşleri ekipleri, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’nın talimatı ile yolunu ve evinin çevre düzenlemesini yaptı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada, belediye olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını belirtti.


Darıveren mahallemizde ilk olarak engelli İsmet kardeşimizin yolunu tamamladık. Fen İşleri ekip arkadaşlarımızda ikinci etapta kış aylarında yağmurdan çamurdan, yaz aylarında ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlanan Huri kardeşimizin yolunu yaparak bu sıkıntıdan kurtardı.

Belediye hizmetlerinde önceliğin engelli vatandaşlar olduğunu dile getiren Başkan Şevkan, bizim göremediğimiz, ulaşamadığımız engelli kardeşlerimizin kendilerine başvurmaları halinde her engelli vatandaşa öncelikli hizmet gideceğinin altını çizdi.

Evi bahçe içinde olduğu için gidiş-gelişlerde zorluk yaşayan Huri Ersoy adlı vatandaşın kapısının önüne kadar parke döşeyerek bundan sonraki yaşamını daha mutlu geçirmesi için çalışmalarını tamamlayan Acıpayam Belediyesine Ersoy ailesi teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER