© Haber Acıpayam 2022

BELEDİYEYE BORCU OLANLAR İÇİN ÖNEMLİ HABER

Acıpayam Belediyesine borçlu vatandaşlara avukat kanalı ile ihbarnamelerin gönderilmeye başlandığı bildirildi.

Acıpayam Belediyesine borçlu vatandaşlara avukat kanalı ile ihbarnamelerin gönderilmeye başlandığı bildirildi.  Borçlar hakkında  Belediyenin resmi internet sitesinden duyuru yaynlandı. Yapılan duyuruya internet sitesinde şu şekilde yer verilmiş: "Belediyemize ait adına kayıtlı vadesi geçmiş borcu olan vatandaşlarımızın Muhtelif Borç İhbarnameleri Acıpayam Belediyesi vekili avukatı kanalı ile vatandaşlarımızın adreslerine gönderilmiştir.

 

Borcu olan vatandaşlarımızı mağdur durumda bırakmamak için, ihbarname tebliğinden itibaren 7 (yedi) gün içinde ödemelerin yapılması,aksi takdirde haciz işlemi başlatılacağından dolayı vatandaşlarımızın en kısa sürede belediyemize gelerek borçlarını ödemeleri gerekmektedir.

 

Vatandaşlarımıza önemle duyurulur."

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER