© Haber Acıpayam 2022

BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ

Acıpayam Cumhuriyet İlk Okulu yanında bulunan "Yazıcıoğlu Parkı"ndaki banklar kimliği belirsiz kişiler tarafından yerinden söküldü ve parçalandı.

Haftasonu meydana geldiği düşünülen olayda bir bank ve masa tamamen zarar gördü. Bir tanesi ise zorlanarak ters çevrilmiş olan masanın birkaç tanesinin de üzerinde baskı oluşturularak çatlatıldığı görüldü. Parkın çehresine uygun yapıda hazırlanan betondan imal edilmiş bank ve masaların bu hale getirilmesinden mahalle halkı ise oldukça rahatsız olmuş durumda. 

Cumhuriyet İlkokulu yöneticilerinin ve öğrencilerin de rahatsızlık duyduğu olay hakkında görüşünü aldığımız kişiler; "çocuklarımıza böyle mi örnek olacağız" diyerek tepkilerini ortaya koydular. 

Acıpayam halkının refah ve huzuru için hizmet aşkı ile gece gündüz çalışan Acıpayam Belediyesi yetkilileri de olaya tepki gösterdiler. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ile yaptığımız görüşmede Şevkan şunları kaydetti: "Yapılan insanlık dışı olayı şiddetle kınıyorum. Biz Acıpayam halkı için doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayarak gece gündüz çalışıp, Acıpayam'da tarih yazmaya devam edeceğiz. Halkımız, öğrencilerimiz ve bu parkın yapımında gecesini gündüzüne katarak çalışan arkadaşlarımız hiç üzülmesin, gereken en kısa zamanda yapılacaktır.  Dün birdik, bugün yine biriz, yarınlar mutlaka bizimdir."




İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER