Bağışlanan Eğitim Malzemeleri Yerine Ulaştı
ACIPAYAMDüzenlenen bağış kampanyası ile toplanan eğitim malzemeleri törenle teslim edildi.
Acıpayam Dernekler Birliğinin öncülük ettiği Eskiköy İlk ve Ortaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kitap bağışı töreni düzenlendi.
Acıpayam Dernekler birliği kitap kampanyası için toplanan kitap, kırtasiye, bilgisayar, fotokopi makinesi ve yazıcı v.s. den oluşan yardımlar Eskiköy ilk ve Orta okuluna ulaştırıldı.
Düzenlenen törene Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül,Prof. Dr. Turgut Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında gerçekleşen eğitim malzemelerini teslim töreni öğrencilerde ikinci bir sevinç yaşamalarına vesile oldu.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.