© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan 5 ilçede 12 ayrı mahalleyi ziyaret etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. 1 günde 5 ilçede 12 ayrı mahalleyi ziyaret ederek binlerce vatandaşa ulaşan Başkan Zolan, "Yaparsa Osman Zolan yapar" tezahüratlarıyla karşılandı.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. 1 günde 5 ilçede 12 ayrı mahalleyi ziyaret ederek binlerce vatandaşa ulaşan Başkan Zolan, "Yaparsa Osman Zolan yapar" tezahüratlarıyla karşılandı. 
Başkan Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Denizli'yi adım adım gezerek bugüne kadar yaptıkları ve yeni dönemde yapacakları projeleri anlatıyor. Vatandaşlarla dertleşip istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Zolan, eşine az rastlanır bir gün yaşadı, adeta "Denizli kazan, Başkan Osman Zolan kepçe" dedirtti. 1 günde 5 ilçe 12 mahalle gezen Başkan Osman Zolan, bu kapsamda Güney Merkez, Buldan Türlübey, Karaköy, Kadıköy, Yenicekent, Babadağ Merkez, Yeniköy, Bekirler, Kelleci ve Mollaahmet, Pamukkale Aktepe ve Merkezefendi Gerzele Mahallesi'nde binlerce vatandaş ile bir araya geldi. 12 ayrı noktada binlerce vatandaşa dokunan Başkan Osman Zolan, "Yaparsa Osman Zolan yapar" tezahüratlarıyla karşılandı. 

“Bu işlerin kahramanı sizlersiniz” 
Denizli'nin 19 ilçe 622 mahallesi olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde ayak basmadık yer yok çok şükür, her yere gittik her yere ulaştık her yere hizmet ettik. Her zaman olduğu gibi bizi muhabbetle güzelliklerle karşıladınız. Bu dünya fani, geldik gidiyoruz. Önemli olan bu dünyadan geçerken iz bırakmaktır, eser bırakmaktır, gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Onun derdindeyiz. Sizlerin rızasını alarak Hakk'ın rızasına kavuşma derdindeyiz, mesele bu" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: 
"Denilimiz nereden nereye geldi, hepimiz yaşıyoruz. Çok güzel işler yaptık. Birçok derde derman olduk. Ancak bu işlerin kahramanı sizlersiniz, eğer siz bize yetki vermemiş olsaydınız biz taş üstüne taş koyamazdık. Siz bize güvendiniz ve dediniz ki, 'yaparsa bunlar yapar.' Biz de sizin güveninizi boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışarak Denizlimize hizmet ettik." 

“Biz herkese hiç bir ayrım yapmadan hizmet ettik” 
Her gün 4-5 ilçe gezerek vatandaşlarla bir araya geldiğini anlatan Başkan Osman Zolan, "Bizim sevdamız Denizli. Biz herkese hiç bir ayrım yapmadan hizmet ettik. İlçe, mahalle, sokak, kişi ayrım yapmadan, yapılması gereken ne iş varsa yaptık, herkesle kucaklaştık. Denizli'deki tüm insanlarımız bizim kardeşimizdir. Denizlimiz eğer yükselirse, eğer ileri giderse herkes ileri ve güzele gider. Onun için 'ortak sevdamız Denizli' diyoruz. 'Sen ben yok önce Denizli' diyoruz" şeklinde konuştu

İlginizi Çekebilir

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

TÜM HABERLER