© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ağustos'un kadim Türk milletinin zafer ayı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, Türk milletinin 95 yıl önce Dumlupınar'da gösterdiği destansı mücadele ve bağımsızlık ruhunu asla kaybetmeyeceğini söyledi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ağustos'un  kadim Türk milletinin zafer ayı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, Türk milletinin 95 yıl önce Dumlupınar'da gösterdiği destansı mücadele ve bağımsızlık ruhunu asla kaybetmeyeceğini söyledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bundan 95 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki Türk ordusunun 30 Ağustos zaferiyle bu milletin esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini kaydetti. Esaret altında kalmaktansa "Ya İstiklal Ya İzmihlal" diyerek bağımsızlığı için canını veren ve asla geri adım atmayan bir milletin ferdi olmaktan duyduğu onur ve gururu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Türk milleti 95 yıl önce Dumlupınar'da yazdığı destansı mücadele ve bağımsızlık ruhuna bugün de sahiptir. 15 Temmuz'da tanklara, uçaklara göğsünü siper eden aziz vatandaşlarımız, bu millete silah sıkanlara karşı duruşunu bir kez daha göstermiştir" dedi. 


Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler dün olduğu gibi bugün de var, yarın da olacaklar. Ancak bizler de 95 yıl önce olduğu gibi istiklalimizi, hürriyetimizi ve bağımsızlığımızı tehdit eden bütün şer odaklarına karşı burada olup vatanımızın her bir karış toprağı için kararlılıkla mücadele edeceğiz." 


Malazgirt Meydan Muharebesi, Büyük Taarruz ve Estergon Kalesi zaferlerinin Ağustos ayında kazanıldığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, Ağustos'un Türk milletinin zafer ayı olduğuna dikkati çekerek, "Bu duygu ve düşüncelerle kadim milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimize Allah' tan rahmet gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER