© Haber Acıpayam 2022

Başkan Şevkan: Muradımız Gönüllere Girmek

Gönüller yaparak, yediden yetmişe herkesle iç içe olan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, gönüllere girmeye ve toplumun her kesimiyle sohbet etmeye devam ediyor.

 Gönüller yaparak, yediden yetmişe herkesle iç içe olan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, gönüllere girmeye ve toplumun her kesimiyle sohbet etmeye devam ediyor.
Mahalle gezilerinde mahalle sakinleri ile  buluşmalarını sürdüren Başkan Şevkan, İşimizi sevgiyle, aşk ve şevkle yapıyoruz. Muradımız halkımızın gönüllerine girmek" dedi.

Kırca mahallesinde, teknik ekibi ve mahalle muhtarı Süleyman Abay incelemeler yapan, vatandaşın büyük ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan Başkan Şevkan, "Bizim yerel yöneticilik  anlayışımız, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştır''  diye konuştu.

"HİZMETLERDE VATANDAŞ ÖNCELİĞİ"

Muradımız gönüllere girmek, gönüller kazanmak olduğunu söyleyen Başkan Şevkan, "Belediyeciliği sadece rutin hizmetlerden ibaret görmeden, hayatınızın her alanında hizmet vermeyi başlıca amaç edindik. Yıllarca insanlarımızla iç içe olduğumuz için ilçemizde insan odaklı projelerimizi hayata geçiriyoruz. Fiziki, sosyal, kültürel alanlarla birlikte ilçemizin ve mahalelerimizin  değişimi ve gelişimi yatırım yaptığımız projelerimizde hep ön planda vatandaşlarımız var. Herkesin derdine çözüm olabilecek projelerimizi yaparak  Acıpayam'ı vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz"dedi.

"YAŞAMIN HER AŞAMASINDA BELEDİYECİLİK VAR"

"İşimizi sevgiyle, aşk ve şevkle yapıyoruz." diyen Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, " Belediyecilik insanın doğumundan ölümüne kadar hizmet eden bir kurumdur. İnsan yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediyecilik vardır. Tüm insanlarımızı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştayız. Halkımızın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan bir kurumuz. Bizim yerel yönetim anlayışımız, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştır'' şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

TÜM HABERLER