© Haber Acıpayam 2022

Bedia Akartürk, Denizli Emniyetini ziyaret etti

Türk Halk Müziği’nin ünlü sanatçısı Bedia Akartürk, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. Kentte öğrenim gören Alanyalı öğrencilerle Demir eşliğinde bir araya gelen Akartürk, Demir’in öğrencilerle bir araya geldiğinde oluşan atmosferden etkilendiğini kaydetti.

  Türk Halk Müziği’nin ünlü sanatçısı Bedia Akartürk, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. Kentte öğrenim gören Alanyalı öğrencilerle Demir eşliğinde bir araya gelen Akartürk, Demir’in öğrencilerle bir araya geldiğinde oluşan atmosferden etkilendiğini kaydetti. 
Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Denizli’ye gelen Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, hemşerisi İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından Akartürk’ün isteği üzerine Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) eğitim gören kendileri gibi Alanyalı olan yaklaşık 100 öğrenciyle buluşuldu. Akartürk, 60 yılı aşkın sanat hayatında ilk defa bu şekilde bir emniyet müdürünün daveti ile istisnai bir enerjiye sahip olan 100’ü aşkın öğrenci ile bir araya geldiğini ve oluşan bu atmosfere hayran kaldığını belirtti. 

“Öğrencileri kendi evladım gibi görüyorum” 
Tüm amaçlarının gençleri dışarıdan gelen negatif etkilerden korumak olduğunu aktaran Emniyet Müdürü Demir, öğrencileri kendi evladı gibi görüp milli ve manevi değerleri anlatmak olduğunu söyledi. Alanyalı öğrencilerin öğrenim gördükleri kentlerde birlik ve beraberliklerinin diğer illerde bulunan Alanyalı öğrencilere örnek teşkil etmesini istediklerini ifade eden Demir, Denizli’de oluşturulan kardeşlik, sevgi ve saygı bağının önemine dikkat çekti. 

İlginizi Çekebilir

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

TÜM HABERLER