© Haber Acıpayam 2022

BÜYÜK ACI İÇERİSİNDEYİZ

DİMDER Başkanı İsmail Çegeli, dün geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci meslektaşları İlyas Haytan ve Alperen Ersoy’un ardından yayınladığı mesajında büyük acı içerisindeyiz derken, Haytan ve Ersoy'un aileleriyle Denizli basın camiasına başsağlığı diledi.

Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çegeli, dün Sarayköy ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybeden İlyas Haytan ve Alperen Ersoy için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Çegeli mesajında şu sözlere yer verdi; “AK Parti Denizli 2. Sıra Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu'nun seçim çalışmalarını takip eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli İlyas Haytan ve Alperen Ersoy, geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdir. Birbirinden değerli bu iki kardeşimizin aramızdan ani ayrılışları bizleri derinden sarsmıştır. Kimsenin kalbini kırmayan bu iki güzel insanın yaşamını yitirmesi Denizli basın camiası için kara gün olarak kalacak. Özellikle, gazetecilik mesleğine başlamama vesile olan ve benim ardımdan kendisi de basın camiasına katılan çok kıymetli kardeşim, arkadaşım İlyas Haytan, akıllarda hep güler yüzü ve sempatik tarzıyla kalacak. Ne söylesek boş. Onlar herkesin hayatında güzel yerler edindi. Bu iki meslektaşıma Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Denizli basın camiasına baş sağlığı dilerim.” 

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER