© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den 2 konser

Büyükşehir’den 2 konser Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu konserlerini Denizlililerle buluştu.

 Büyükşehir’den 2 konser 
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu konserlerini Denizlililerle buluştu.
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu konserlerini müzikseverlerle buluşturdu. Adalet Parkı Konser Alanı'nda 6-7 Eylül'de düzenlenen konserlere, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk Halk Müziği Koro Şefi İsmail Barkan ve Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Selim Öztaş eşliğinde gerçekleşen konserlere Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı 
saz ekibi eşlik etti. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koro ile solo sanatçılarının söylediği birbirinden güzel eserler izleyenleri mest etti.
Konservatuar kayıtları sürüyor
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, konserlere emek veren tüm sanatçılar ile izleyen herkese teşekkür etti. Birçok enstrüman dalında ve farklı korolarda ücretsiz eğitim veren konservatuar kayıtlarının sürdüğünü ifade eden Gökoğlan, buradan çok değerli sanatçıların yetiştiğini ifade ederek, başarılı bir dönem diledi. 

İlginizi Çekebilir

Buldan’da zorlu şartları yangına müdahaleyi güçleştiriyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangınının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar devam ediyor.

TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi

Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.

Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"

Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.

Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alevlerin arasında kalan mahallede soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti

Denizli'de 5 gündür süren yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Bölmekaya Mahallesi'ne kadar ulaştı ve çevrede tahliyeler yapıldı. Yoğun müdahaleler sonucunda yangın gece saatlerinde mahalle çevresinde kontrol altına alınırken, evlerde hasar oluşmadı.

Alevlerin yaklaştığı Buldan'da hastane tahliye edildi

- Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınında mahallelerde ve hastanelerde tahliye çalışmaları devam ediyor.

TÜM HABERLER