© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den 7 mahalleye 10 otopark

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde tamamlama aşamasına getirdiği Çamlık Katlı Otoparkı ve 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın yanı sıra 8 ayrı noktada daha katlı otopark yapmak için başladığı çalışmalarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi 7 mahallede yapacağı toplam 10 otopark ile park sorununu büyük ölçüde giderecek.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde tamamlama aşamasına getirdiği Çamlık Katlı Otoparkı ve 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın yanı sıra 8 ayrı noktada daha katlı otopark yapmak için başladığı çalışmalarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi 7 mahallede yapacağı toplam 10 otopark ile park sorununu büyük ölçüde giderecek.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent trafiğine nefes aldırmak ve vatandaşların otopark sorununu büyük ölçüde gidermek için başlattığı otopark projeleri devam ediyor. Denizli’de her geçen gün artan araç sayısıyla birlikte artan otopark ihtiyacını karşılamak için Kınıklı Mahallesi'nde 245 araç kapasiteli Çamlık Katlı Otoparkı ile 15 Mayıs Mahallesi'nde 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı yapımında zeytinburnu sona yaklaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 8 ayrı noktada daha başladığı çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

43.706 metrekareye 10 otopark

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sırakapılar, Değirmenönü, Hacıkaplanlar, Saraylar, Atalar ve 15 Mayıs Mahallesi'nde yer alan 8 ayrı noktada toplam 36.336 metrekare alana otopark yapacak. 15 Mayıs Katlı Otoparkı ve Çamlık Katlı Otoparkı ile birlikte 7 ayrı mahallede yaklaşık 43.706 metrekare alanda sultanbeyli 10 otopark yapacak Denizli Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarla kentteki otopark sorununu büyük ölçüde giderecek.

“Denizli gün geçtikçe büyüyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gün geçtikçe büyüyen Denizli’de vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahati için yatırımlarının devam ettiğini söyledi. Kent merkezindeki yoğun olarak kullanılan bölgelere ilk etapta 2 otopark yapmaya başladıklarını yenibosna ifade eden Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızın ihtiyacı olan ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Çamlık ve 15 Mayıs Katlı Otoparklarımızın yanı sıra 8 ayrı noktada daha otopark yapmak için başladığımız çalışmalar devam ediyor. Bu bölgelere de yeni ve modern kapalı otoparklar inşa ederek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

TÜM HABERLER