© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den eğitime tam destek / Öğrenim yardımı müracaatları 9 Eylül'de başlıyor

Büyükşehir'den eğitime tam destekÖğrenim yardımı müracaatları 9 Eylül’de başlıyorDenizli Büyükşehir Belediyesinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlıyor. 4 Ekim'e kadar devam edecek başvurular www.denizli.bel.tr üzerinden gerçekleştirilecek.

 Büyükşehir'den eğitime tam destek
Öğrenim yardımı müracaatları 9 Eylül’de başlıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlıyor. 4 Ekim'e kadar devam edecek başvurular www.denizli.bel.tr üzerinden gerçekleştirilecek.
Eğitim alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla da örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik sürdürdüğü öğrenim yardımını bu yıl da devam ettiriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlatacağı öğrenim yardımı müracaatları www.denizli.bel.tr resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirilecek. 4 Ekim 2019’a kadar devam edecek başvuru kapsamında öğrenciler, kendilerinden istenilen resmi evrakları eksiksiz olarak tamamlayarak Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına teslim edecek. Öğrenim yardımı almaya hak kazanan 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL destek sağlanacak. 
Tüm ilçelerden başvuru yapılabilecek
Denizli merkez ve tüm ilçelerden yapılabilecek başvurularda dikkate alınacak şartlar ise şu şekilde açıklandı: “Öğrencinin T.C vatandaşı olması, lise ve dengi okullarda öğrenim görüyor olması (Açık Lise, Özel Okul, Kolej ve Temel Liselerde öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunamaz) ailesinin belediye mücavir alan sınırları içinde (Denizli) ikamet etmesi gerekecek. Bunun yanında öğrencinin başka yerden burs almaması, ailesinin ekonomik durumunun zayıf olması, okulunda başarılı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı bulunmaması, sınıf tekrarı yapmamış olması ve devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olması şartları aranacak.”

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar

Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

TÜM HABERLER