© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den ulaşımda dev bir yatırım daha

Yeni Çevre Yolu açılıyorBüyükşehir'den ulaşımda dev bir yatırım dahaDenizli Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu, yarın (12 Mart 2019) akşam saat 17.00'de trafiğe açılıyor. Ali Marım Bulvarı'nı Hal Köprülü Kavşağı'na bağlayacak Yeni Çevre Yolu ile onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmekten kurtulacak. Tüm vatandaşları açılışa davet eden Başkan Osman Zolan, ulaşımda dev bir yatırımı daha hizmete almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

 Yeni Çevre Yolu açılıyor
Büyükşehir'den ulaşımda dev bir yatırım daha
Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu, yarın (12 Mart 2019) akşam saat 17.00'de trafiğe açılıyor. Ali Marım Bulvarı'nı Hal Köprülü Kavşağı'na bağlayacak Yeni Çevre Yolu ile onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmekten kurtulacak. Tüm vatandaşları açılışa davet eden Başkan Osman Zolan, ulaşımda dev bir yatırımı daha hizmete almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. 
Kent genelinde sürdürdüğü ulaşım projelerini birer birer hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce çalışmalarına başladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu projesini de tamamladı. Bu kapsamda Yeni Çevre Yolu, 12 Mart 2019 Salı günü saat 17:00’de Nalan Kaynak Lisesi önünde düzenlenecek törenle hizmete girecek. Ali Marım Bulvarı’nı  Hal Kavşağı’na bağlayacak Yeni Çevre Yolu ile 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesindeki onlarca mahalle İzmir Bulvarı, Bozburun yolu ve buradan Ankara yoluna güvenli bir şekilde ulaşacak. 
Toplam 8 şeritli
Onbinlerce aracı şehir merkezine girmekten kurtaracak Yeni Çevre Yolu, trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak. Yeni Çevre Yolu, 4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve otobüs ceplerinden oluşuyor. Her iki yönde de kaldırımın yer aldığı çevre yolunda ayrıca 3 adet de akıllı kavşak bulunuyor.  
“Denizlimize hayırlı uğurlu olsun”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni çevre yolunun inşasını tamamlandığını ve 12 Mart Salı günü saat 17:00’de trafiğe açacaklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin şehir içi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve alternatif oluşturacak 50 metre genişliğindeki çevre yolumuz şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız şehir merkezi trafiğine girmeden gitmek istedikleri noktaya daha güvenli, ekonomik ve kolay bir şekilde ulaşabilecek. Denizlimize yakışanı yaptık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

TÜM HABERLER