© Haber Acıpayam 2022

CENGİZ ARSLAN HALKIN İFTAR SOFRASINA KONUK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylapınar Mahallesi sakinlerinden Bahri Bağuç ,Fatmana Koyan Bekir Keklikçi 'nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

 Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylapınar Mahallesi sakinlerinden Bahri Bağuç ,Fatmana Koyan Bekir Keklikçi 'nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı

Ramazan ayının İlk gününden itibaren vatandaşlarımızın davetlerine katılımda bulunuyoruz iftarımızı onlarla birlikte yapıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul buyursun Başkan Arslan'ın Mübarek günleri vatandaşların gönül sofrasında geçirmesi toplum tarafından büyük takdir topladı.
Bizlere kapıları ile gönüllerini de açan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan'da Yaylapınar Mahallemizin vatandaşları ile aynı sofrada, yan yana olmak bizim için mutlulukların en büyüğü" Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Arslan "Ramazan Ayı boyunca hemşehrilerimizle aynı sofra etrafında buluşarak ekmeğimizi paylaşıp, onları dinleyeceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar

Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

TÜM HABERLER