© Haber Acıpayam 2022

CEZASI 6 AY ERTELENEN HASTA MAHKUM HAYATINI KAYBETTİ

Denizli'de resmi evrakta sahtecilik gibi suçlardan 6 yıl ceza alan ağır siroz ve karaciğer hastası Mehmet Kurttaş hayatını kaybetti.


Denizli'nin Adalet mahallesindeki Umut Evleri'nde yaşayan 50 yaşındaki Mehmet Kurttaş, 3 yıl önce cezaevine girdi. Resmi evrakta sahtecilik, tehdit gibi suçlardan 6 yıl ceza alan Mehmet Kurttaş, 2 yıl boyunca Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde kaldı. Daha sonra Manisa E Tipi Cezaevi'ne nakledilen Mehmet Kurttaş, alkol kullanımına bağlı olarak siroz ve karaciğer rahatsızlıkları yaşadı. Cezaevindeyken sık sık hastaneye kaldırılan Mehmet Kurttaş, 4 günlük izin ile cezaevinden çıkarılarak Denizli’deki ailesinin yanına getirildi. Evinde ailesiyle birlikte 4 günü de yatakta geçiren Kurttaş'ın yakınları, ağır hasta olan Mehmet Kurttaş'ın cezasının ertelenmesi ya da tamamen affedilmesi için yetkililerden yardım istemişti. Bu süreçte cezası 6 ay ertelenen Kurttaş'ın durumu bir anda ağırlaştı. Kurttaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
50 yaşındaki Mehmet Kurttaş'ın cenazesi, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli öğrenci dostu şehir sıralamasında 7 basamak yükseldi

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından her yıl yapılan "Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri" sıralamasında büyük bir sıçrayış yapan Denizli, 16. sıradan 9. sıraya yükseldi.

Lazer göz cerrahisinin yeni trendi ‘Smile Pro’ yöntemi Denizlililerin hizmetine girdi

Göz sağlığı alanında son yıllarda büyük bir yenilik olarak öne çıkan Smile Pro Lazer yöntemi, Denizli'de Prof. Dr. Cem Yıldırım ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Şefik Can İpek tarafından başarıyla uygulanmaya başladı. Klasik yöntemlere alternatif olan hızlı ve konforlu yeni tedaviyle, binlerce hasta, gözlük ve kontakt lens kullanımına veda ediyor.

Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı

Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.

Düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çift, düğün dönüşü motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı.

Kendisinden haber alınmayan gıda mühendisi 1 aydır kayıp

Denizli' yaşayan gıda mühendisi Cihan Köse, yakınları tarafından 1 aydır haber alınamıyor. Sosyal medya hesaplarından duyurular ve polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.

Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı

Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.

TÜM HABERLER