CHP’NİN SEÇİM MİNİBÜSÜ KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ, 8 YARALI
ACIPAYAMDenizli’nin Acıpayam ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçim minibüsü ile bir otomobilin kaza yapması sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, gece geç saatlerde Denizli-Burdur Karayolu Karahöyük mevkiinde meydana geldi. Coşkun Deniz B.idaresindeki 21 UD 575 plakalı otomobil karşı yönden gelen Orhan Yılmaz T.idaresindeki 20 VA 858 plakalı CHP seçim minibüsüyle çarpıştı. Kazanın etkisiyle araçlar savrulurken, kazada otomobilde bulunan Uğur Baydilli olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, Acıpayam CHP ilçe Başkanı Durmuş Çağdaş, Rüştü Korkmaz, Serkan Kuran, Halil Özonuk, Hüseyin Ercan, Ali Vehbi Kaya ve şoförler yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Acıpayam ve Denizli'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. CHP seçim minibüsünde bulunan el ilanlarının savrulduğu görüldü.
Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden Uğur Baydilli’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Seçim minibüsünün Pınarbaşı Mahallesi’ndeki seçim kampanyasından döndüğü kaydedilirken, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kazada minibüste yer alanların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, kazayla ilgili araştırmalarının devam ettiğini kaydetti.
Bir süre trafiğe kapanan yol yapılan çalışmaların ardından trafiğe açıldı.
İlginizi Çekebilir
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.