© Haber Acıpayam 2022

CORUM- KARKIN ARASI ARTIK ASFALT

Acıpayam Belediyesi 2016 yılı içinde belirlediği mahalle arası yollarda asfalt çalışmalarını bir bir tamamlıyor.

 
Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezine bağlı Corum ve Karkın mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 3.5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmasını tamamlandı.
 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesi olarak 2016 yılı içinde belirlediğimiz mahalle aralarındaki yollarda soğuk asfaltlama çalışmalarına başladık. Bunlardan biri de Corum ve Karkın mahallelerimizi birbirine bağlayan 3.5 kilometrelik yolumuzda soğuk asfalt çalışması yaparak ulaşımda kış şartlarını da düşündüğümüzde bu yolda büyük bir rahatlama sağladık.
 
Acıpayam Belediyesi  olarak vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız gerekse şehrimizi değiştirmek ve geliştirmek için yaptığımız projelerimiz 56 binlik Acıpayamımızın  hak ettiği, beklediği çalışmalar. Bunları yapabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ilçemizin ihtiyacı olan her bölgede kısım kısım gerçekleşiyor. Çalışmalarımız bittiğinde hem halkımız rahat nefes alacak hem de 56 mahallemiz daha düzgün yollara sahip olacak'' dedi. 
 
Kış şartları başlamadan kritik güzergâhlardaki tüm yollarda, niteliklerine uygun çalışmalar yapılacağını ifade eden Şevkan, çalışmaların vatandaşların şikâyetine mahal verilmeden tamamlanacağını sözlerine ekledi.
 
Gölcük- Çiftlik mahalle arası,Corum- Garkın mahalle arası,Sırçalık- Pınarbaşı mahalle arası ve Ören- Bağarası toplamda 10 km lik soğuk asfalt çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER