© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ'DE YANGIN BİR EVİ KÜL ETTİ

Denizli'de sabah saatlerinde meydana gelen yangın bir evi kül etti. Dumanı görerek uykusundan uyanan evde yaşayan vatandaş, kendisini son anda dışarıya atarak kurtulurken ev alev alev yandı.

Yangın, sabah saatlerinde Merkezefendi Mahallesi 398 Sokak'taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bacadan çıktığı tahmin edilen yangında, evden birden dumanlar yükselmeye başladı. O sırada evde uyumakta olan 36 yaşındaki Ali Şahin, dumanları fark etti. Kendisini güçlükle dışarıya atan Ali Şahin, yangının kendi imkanları ile söndürmek istedi. Bir anda büyüyen yangın evin tamamını sardı. Alevlerden dolayı eve kimse yaklaşamazken, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi. 
İtfaiye ekipleri, sokakların dar olması sebebiyle yangına güçlükle müdahale etti. Ekipler, vatandaşların da yardımıyla yangını yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından söndürdü. Yangında evin tamamı yanarak kullanılamaz hale gelirken, evde kiracı olarak oturduğu kaydedilen 36 yaşındaki Ali Şahin büyük üzüntü yaşadı. Şahin'i komşuları teselli etmeye çalıştı.
Yangını gören Mehmet Acar isimli vatandaş, "Yangını uzaktan gördükten hemen sonra geldim. Evi tamamen alevler sarmıştı. Önce polis sonra da itfaiye ekipleri gelerek yangına müdahale etti. Yangın çok büyüktü. Ancak itfaiyeciler söndürmeyi başardı" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER