© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ'DE YILDIRIM DÜŞTÜ YANGIN ÇIKTI

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde dokuma fabrikasının çatısına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

 İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle söndürülen yangında, 200 bin dolarlık dokuma makineleri kullanılamaz hale geldi. 
Yangın, gece saatlerinde 3. sanayi bölgesinde bulunan bir dokuma fabrikasında çıktı. İş adamı Nazmi Gündüz’e ait olduğu öğrenilen dokuma fabrikasının çatısına yıldırım düşmesi sonrasında makinelerin bulunduğu atölyede yangın çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan fabrikadan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, yangını iki saatte kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından küle dönen atölye bölümüne giren iş yeri sahibi Nazmi Gündüz, “Şuanda yangının neden çıktığı hakkında bilgim yok. Yıldırım düşmesi mi yoksa kasıtlı mı olduğu hakkında yetkililer araştırmasını sürdürüyor. Zararımız büyük. Her makinenin değeri 25 bin TL” dedi.
Öte yandan, fabrikanın dokuma bölümünde bulunan makinelerinin tamamen yanmasından dolayı iş yerinde 200 bin dolarlık maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER