© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ'DE ZEYBEKCİ SEVİNCİ

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede yeniden Ekonomi Bakanı olarak yer alması Denizli'de sevinçle karşılandı.

65'inci hükümeti kuran Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni kabine listesinde yer alan isimlerden biri de AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci oldu. 63. Hükümette Ekonomi Bakanı olarak yer alan Nihat Zeybekci, Binali Yıldırım'ın kabinesinde de Ekonomi Bakanı olarak görev aldı. 
Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasını Denizli'de kahvelerde takip eden vatandaşlar, açıklamayı büyük bir merakla izledi. Binali Yıldırım'ın, Ekonomi Bakanı olarak AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'yi açıklaması vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Zeybekci'nin bakan olarak açıklanmasını birbirleriyle el sıkışarak kutlayan vatandaşlar bunun beklenen bir durum olduğunu söyledi.
Denizli'ye yapılacak hizmetlerin önemli olduğunu belirten Hamdi Acar isimli vatandaş, "Çok sevinçliyiz. Bu bizi çok mutlu etti. Denizli'den Nihat Zeybekci yine bakan oldu. Memnunuz. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Gurur duyduk. Denizli'den bir bakan gitti bir bakan geldi. Bu bayrak yarışıdır"dedi.
İbrahim Sevinç isimli bir vatandaş ise, "Yeni kabine vatana millete hayırlı olsun. İnşallah hayırlara vesile olur. Önemli olan memleketin, milletin geleceğidir. Denizli'den de bir bakanın olması bizim için gurur vericidir. Muhakkak Denizli'ye yeni hizmet ve yatırımlar gelecektir. İnşallah hayırlı olur" ifadelerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon sazan yavrusu bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon 6 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.

Türk havlusu uçuşta

Türkiye'nin havlunun icadında ve üretimindeki tarihi rolünü dünyaya anlatmayı amaçlayan Turkish Towels, Türk Hava Yolları iş birliğiyle yeni bir global tanıtım kampanyasına imza attı.

Vali Coşkun, Acıpayam'da sera üreticileriyle bir araya geldi

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Acıpayam ilçesi Ucarı Mahallesi'nde bulunan seralarda domates ve biber hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi. Sera alanlarının artmakta olduğunu belirten Vali Coşkun, "İlimiz genelinde toplam 272 hektar sera alanı mevcuttur. Bu alanların; 77 hektarı jeotermal ısıtmalı modern seralardan, 195 hektarı ise örtü altı seralardan oluşmaktadır" dedi.

TÜM HABERLER