DEVECİOĞLU, ŞEVKAN'I AĞIRLADI
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ile makamında görüşen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Honaz izlenimlerini şöyle ifade etti:
''Honaz'da Belediye Başkanımız ve kardeşimiz Turgut Devecioğlu bey ile kısa bir gezi yaptık. Bu gezi sonucunda başkanımın gece gündüz çalıştığını gördüm. Kendisi ve ekibini yürekten kutluyorum. Honaz ilçemizde sadece yoğun bir şekilde çaba harcanmamış, bu çabanın ve emeğin içine akıl ve bilimde konmuş. Şehircilik anlamında her yönüyle örnek alınacak bir ilçemiz.Başkanım ve ekibi çalışmaları hala yeterli görmüyorlar, bu yüzden onları bir kez daha kutluyorum. Akıl ve bilim doğrultusunda çalışmalarının hızla devam etmesini temenni eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca, değerli kardeşime bizleri en iyi şekilde nazik konukseverliğinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu' da, '' Denizli bizim memleketimiz. Hem Honaz'ın hem de Acıpayam'ın her anlamda göstereceği gelişim bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Bu bağlamda sayın başkanımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.