© Haber Acıpayam 2022

Dalgın sürücü LPG tabancasını koparınca sosyal medyada olay oldu

Denizli’nin Organize Sanayi Bölgesi'nde bir petrol ofisine giren otomobil sürücüsü, yakıt aldıktan sonra farkına varmadan gaza basınca LPG tabancasını kopardı. LPG tabancasının arabanın arkasında kuyruk gibi sallandığı anlar yolcular tarafından kaydedildi.

  Denizli’nin Organize Sanayi Bölgesi'nde bir petrol ofisine giren otomobil sürücüsü, yakıt aldıktan sonra farkına varmadan gaza basınca LPG tabancasını kopardı. LPG tabancasının arabanın arkasında kuyruk gibi sallandığı anlar yolcular tarafından kaydedildi.
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde bir firmada çalışan işçi, akaryakıt istasyonuna gelerek LPG almak istedi. İsmini vermek istemeyen sürücü, akaryakıt istasyon görevlisi henüz LPG tabancasını sökmeden dalgınlıkla bir anda gaza basarak istasyondan ayrıldı. Akaryakıt istasyonu görevlisi de durumu fark etmedi. Gürlek Mahallesi'ne doğru giden sürücüyü yoldan geçen diğer sürücüler korna çalarak uyardı. Durumu fark eden sürücü, daha sonra LPG tabancasını sökerek otomobilinin bagajına alıp, akaryakıt istasyonuna teslim etti. Fotoğrafı sosyal medyada paylaşan diğer sürücüler, durum karşısında hem güldüler hem de şaşkınlıklarını dile getirdiler.

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolunda ters yöne giren otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli – Aydın Otoyolunda mola verdikleri dinlenme tesisinden çıkarken yanlışlıkla ters yöne giren otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden elbise yapıp 7 ay ormanda saklandı

Denizli’de 29 yıllık hapis cezasının kesinleşmesinin ardından ormana kaçan hükümlü, 7 ay farklı noktalara çadır kurarak saklandı. Kenevir eken ve hırsızlık yaparak yaşamını sürdüren hükümlünün, kışın donmamak için öldürdüğü hayvanların derisinden kendisine elbise yapıp soğuktan korunduğu belirlendi.

Denizli’de termometreler 42 dereceyi görecek

Denizli’de hava sıcaklıkların hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte termometrelerin 42 dereceyi görebileceği belirtildi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

TÜM HABERLER