© Haber Acıpayam 2022

Darp sonucu öldüğü belirlenen 10 aylık bebeğin annesi konuştu

Denizli’de, 28 Eylül 2016 tarihinde hastanede hayatını kaybeden 10 aylık bebeğin annesi, çocuğunun darp sonucu öldüğünü yeni öğrendiğini belirtti.

  Denizli’de, 28 Eylül 2016 tarihinde hastanede hayatını kaybeden 10 aylık bebeğin annesi, çocuğunun darp sonucu öldüğünü yeni öğrendiğini belirtti.
Denizli’nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde 28 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen olayda, evlere temizliğe giden anne C.Ç., saat 14.30 sıralarında eşinin telefonla kendisini aradığını ve çocuğun rahatsızlandığını söyledi. Anne ve baba çocuğu hemen sağlık ocağına götürdü. Ancak durumu ağır olması nedeniyle ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Muayene sırasında çocuğun vücudunda morluklar gören doktorlar, durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Çocuğun hayatını kaybetmesi nedeniyle, polis inceleme başlatırken, çocuğun vücudundaki morlukların incelenmesi için bir numune İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 7 ay sonra raporu açıklayan kurum, çocuğun darp sonucu öldüğünü belirledi. Savcılığın soruşturma açmasının ardından bebeğin babası H.Ç. (27), Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince
gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen H.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
10 aylık Muhammet bebeğin annesi C.Ç., çocuğunun darp sonucu öldüğünü bilmediğini, daha önce eşinin çocuğa şiddet uyguladığı için şikayetçi olduğunu söyledi. Daha önce eşinin çocuğu darp ettiği için şikayetçi olan ve anlatırken gözyaşlarını tutamayan anne C.Ç., çocuğun darp sonucu öldüğünü bilmediğini, yeni öğrendiğini belirtti.

“Daha önce birkaç çocuğu darp etmişti”
Eşinin çocuğu rahatsızlığından önce darp ettiğini ifade eden C.Ç., “Önce darp sonucu öldüğünü bilmiyordum, şimdi öğrendim. O zaman eşim evde tek başınaydı. Hastaneye götürdüğümüzde, normal ölümdür dediler. Polis gelinceye kadar, kendisinden şüphelenmedim. Ama darp sonucu öldüğünü söylediler, şuan öğrendikten sonra yıkıldım. Çocuğum öldüğü gün darp yoktu ama ondan önce birkaç defa yaptı” dedi.

“Çok korktum, o yüzden sustum polise başvurmadım”
Daha önce eşine boşanma davası açan anne ve korktuğu için sustuğunu belirten 24 yaşındaki C.Ç., “Cesaret edemedim, tehdit etti. Korktum, şu an bile kendimi çok kötü hissediyorum. Normalde de ben korkarım. Biliyordum, bir kere gittim karakola şikayetçi oldum. Ondan sonra bir daha gitmedim. Zaten bir daha da olmadı” diye konuştu.

“O gün tek başına evdeydi”
Daha önce çocuğun darp edildiğini bilmediği yönünde ifade verdiğini belirten anne C.Ç., İstanbul Adli Tıp Kurumunun verdiği darp sonucu ölüm raporundan haberi olmadığını savundu. Raporun soncunu öğrendikten sonra gidip tekrar ifade vereceğini söyleyen anne C.Ç., “Öldüğü gün her hangi bir şey yaşanmadı. Normal bir şekilde kalktık, kahvaltı yaptık, bir şey yoktu. O gün saat 14.30 sıralarında ev temizliğine gitmiştim. Eşim beni aradı, ‘acil gel’ dedi. Çocuk rahatsızlandı, fenalaştı. Aldık götürdük, sağlık ocağına, oradan ambulansla devlet hastanesine götürdük. Orada da bize öldüğünü söylediler. Bundan haberim yoktu. Biz götürdüğümüzde vücudunda morluklar yoktu. O gün bile görmedim” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER